Днес, 20 септември, се проведе Акция пътна безопасност“, организирана съвместно

...
Днес, 20 септември, се проведе Акция пътна безопасност“, организирана съвместно
Коментари Харесай

Акция в Ловеч под наслов „Децата нямат спирачки!“

Днес, 20 септември, се организира „ Акция пътна сигурност “, проведена взаимно от РУ- Ловеч, и Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните /МКБППМН/.

Целта на акцията е обвързвана с началото на новата образователна година. Идеята е да се разпространява тактиката за това по какъв начин децата да са в сигурност на пътя – „ Децата потеглят на учебно заведение! Да ги пазим на пътя! ”. Инициативата се организира по отношение на 21 септември, който е разгласен за Ден без жертви на пътя в България. Датата съответствува и с Европейския ден без починали на пътя, който е част от Европейската седмица на подвижността.

Активни участници в акцията бяха възпитаници от 10 клас на паралелка с професионално направление ‚,Сигурност “ на СУ “Тодор Кирков “. На две места в града с натоварено движение  учениците, подкрепени от полицейските чиновници на РУ-Ловеч, раздаваха брошури на водачите на моторни транспортни средства. Съдържанието им насочва вниманието им в посока превантивни ограничения по отношение на подрастващите, тъй като „ Децата нямат спирачки! “
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР