Днес 2 ноември 2020 г. Генералното консулство на България във

...
Днес 2 ноември 2020 г. Генералното консулство на България във
Коментари Харесай

Консулството ни във Франкфурт е с нов адрес

Днес 2 ноември 2020 година Генералното консулство на България във Франкфурт на Майн в Германия стартира да обслужва жителите на нов адрес и при по-добри условия, оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.

Помещенията на консулската работа имат огромна и просторна чакалня, което разрешава да се съблюдава нужната отдалеченост, обвързвана с противоепидемичните ограничения против COVID-19.

Цялото техническо съоръжение като уредите за снемане на биометрични данни, фотоапарати, четци и компютри е актуализирано, а за още по-голямо улеснение на българските жители броят на гишетата, които ще обслужват сънародниците ни, е повишен на четири. Едно от тях е предопределено за заверки на документи, а на останалите три гишета ще се издават български персонални документи и визи.

Новият адрес на Генералното консулство на Република България във Франкфурт на Майн е Rheinstrasse 29, 60325 Frankfurt am Main. Сградата на генералното консулство не разполага с паркинг, само че се намира центъра на града, в региона Южен Вестенд и е в непосредствена непосредственост до спирки на градския превоз - метро и трамвай.

При нужда от подпомагане жителите могат да се свържат с Градска канализация Франкфурт на тел.: +49 69 509 278 13 26, е-mail: [email protected], website: https://www.mfa.bg/embassies/germanyfrankfurt
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР