Дмитрий Лукашенко, един от синовете на беларуския президент Александър Лукашенко,

...
Дмитрий Лукашенко, един от синовете на беларуския президент Александър Лукашенко,
Коментари Харесай

Какво сполетя сина на Лукашенко

Дмитрий Лукашенко, един от синовете на беларуския президент Александър Лукашенко, е включен през днешния ден в санкционния лист на Съединени американски щати.

Според известието на американското министерство на финансите мярката против него е тъй като той е "представител на управляващите от висок сан, член е на фамилията на подобен представител на управляващите или на разположение, тясно обвързвано с такива представители на управляващите, виновни или участващи в корупционна активност “.

По-рано през днешния ден Европейският съвет реши да наложи спомагателни наказания на 17 физически и 11 юридически лица в Беларус. Новите наказания засягат представители на правосъдната власт, в това число Върховния съд и Комитета за държавен надзор, както и пропагандни издания, които способстват за продължаващите репресии против гражданското общество, демократичната съпротива, самостоятелните медии и публицистите.

Минск дефинира новите наказания като неуместни. Не за първи път Беларус се изправя пред такива провокации от страна на Запада, обявиха от беларуското външно министерство, което твърди, че както и преди беларуската страна ще излезе от това по-силна и ще премине този стадий с достолепие, като обезпечи положително равнище на живот на народа си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР