Джулката отново подхрани слуховете, че е бременна от любимия ѝ

...
Джулката отново подхрани слуховете, че е бременна от любимия ѝ
Коментари Харесай

Джулиана Гани потвърди, че е бременна?

Джулката още веднъж подхрани слуховете, че е бременна от обичания ѝ Теодор.

Силиконката качи занимателно стори под формата на комикс, в което се съпоставя визията за това какво е да си бременна с действителността.



Вече на няколко пъти Джулиана разкри пред свои почитатели, че би се радвала да стане майка за повторно, макар сложния си бракоразвод с някогашния ѝ брачен партньор Илиян.

От HotNews разкриха, че Гани в действителност към този момент е в очакване на дете, само че към момента не може да разкрие радостната вест, защото имала рекламен контракт, който й пречел да стори това.

Доскоро Джулката и Теодор се радваха на отмора в Испания, само че към този момент се прибраха в България, където дружно прекарват много време със сина на силиконката Давид.

Припомняме, че в разгара на нейната свада с Илиян, Гани заплаши, че ще изпрати детето си в пансион, с цел да не бъде то с татко си.

Детето е мое, аз съм го родила, аз му вземам решение ориста! То отпътува в поправителен дом, какво ще направиш?! Ти си селска пръчка! Готова съм в пандиза да вляза единствено с цел да си трагичен ти. Държавата ще го вземе, в случай че реши, само че няма да стои при теб. Ще платя на някой, който не може да има деца, с цел да го гледа. Да го взимат служителите на реда, че да не го виждаш нито ти, нито родителите ти. Ще си родя друго, след 4-5 години, аз съм млада и хубава… " - бе точното изявление на русокоската.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР