Джулиана Гани винаги е била повърхностна във вижданията си за

...
Джулиана Гани винаги е била повърхностна във вижданията си за
Коментари Харесай

Джулиана Гани е в ужас! Мъжът й Тео й отне най-ценното, с Илиян беше по-добре

Джулиана Гани постоянно е била повърхностна във вижданията си за живота. За нея да имаш красива осанка и доста пари са целите в едно човешко битие.

Ето за какво Джулката с смут откри, че тялото й към този момент не е това, което беше. Очевидно с възрастта, тъй като тя трансферира 30-те, нещата за нея са се трансформирали.

Оказва се, че Мис Силикон 2013 има целулит, освен това на място, което за нея е с особена значимост, а точно дупето. Със сочната си задна част тя постоянно е привличала мъжете, само че очевидно към този момент няма да е тъкмо по този начин.

Докато беше омъжена за бащата на първото си дете Давид Илиян Найденов, Джули поддържаше съвършена форма, тъй като спазваше прецизно препоръките му, защото той е фитнес инструктор. Освен това е и диетолог, тъй като има книга за вярното хранене.

Откакто е с служителя на реда Теодор Гецов, който я подари с втори наследник, Гани се е запуснала. Двойката обичала да си угажда на вечеря, да хапва всевъзможни пържени вкусотии, което се е отразило и на двамата.

По време на последния епизод на „ Като две капки вода “, излъчен по Нова телевизия, се видя ясно, че Малката Джулка, както я кръсти Биг Брадър преди време, има целулит по дупето, за смут освен на нея, само че и на всичките мъже, които точат лиги по нея от години.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Джулиана Гани
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР