Джулиана Гани е от популярните личности, които рядко влизат в

...
Джулиана Гани е от популярните личности, които рядко влизат в
Коментари Харесай

Джулиана Гани побесня: Вижте как избухна срещу Иво Димчев

Джулиана Гани е от известните персони, които рядко влизат в обществени спорове, само че наподобява е на прага на тъкмо такова събитие. Блондинката не можа да се сдържи след по-различното показване на Иво Димчев в " Черешката на тортата " и безусловно избухна в свое стори, като изсипа не една или две обиди по адрес на артиста. 
                             

С присъединяване си в предаването актьорът съумя да си завоюва повече недоброжелатели, в сравнение с почитатели, въпреки и той самият да твърди, че е показан като " неприятен воин " не поради отрицателните си изявления по адрес на другите, а поради монтажа и методът по който продукцията го е посочила пред феновете. И въпреки всичко - неговата вечер в предаването беше запаметяваща се и както и да го погледнем, си беше скандална. Той даже я назовава повече " пърформанс " и по-малко вечеря.

Джулката, като горделив повторен победител в " Черешката на тортата " гледа сериозно на творенията на Димчев в кухнята и не можа да сдържи недоумението си от метода му към храната и също по този начин показа, че е в " културен потрес ". Ето и цялото ѝ изявление в мрежата:

 джулиана гани, иво димчев
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР