Джорджо Армани е дизайнер, който работи по своята модна и

...
Джорджо Армани е дизайнер, който работи по своята модна и
Коментари Харесай

Елегантността не означава да се набиваш на очи, а да се врязваш в паметта - ДЖОРДЖО АРМАНИ

Джорджо Армани е дизайнер, който работи по своята фешън и парфюмерийна марка повече от половин век. Неговият бранд е олицетворение на грациозност, жанр и хубост.

„ Елегантността не значи да се набиваш на очи, а да се врязваш в паметта. “

Армани счита, че елегантността е повече от просто външния тип. Тя е и метод на живот, метод на мислене.

Елегантната жена не се опасява да бъде себе си, да се откроява от тълпата. Тя е уверена и знае какво желае. Тя е стилна и елегантна. Тя е жена, която оставя диря в паметта на хората.

Зрелостта може да бъде привлекателна за мъжете, тъй като значи убеденост, опит и мъдрост.

От друга страна, старостта може да провокира отрицателни асоциации.

И е значимо да се подчертае, че хората на една и съща „ паспортна възраст “ могат да се усещат както зрели, по този начин и остарели. Това се отнася както за мъжете, по този начин и за дамите.

Ето три навика, които могат да трансфорат една жена в бабичка и да отблъскват мъжете:

Недостатъчна грижа за кожата. Кожата е първата ни защитна линия от околната среда и приказва доста за нашето здраве и възраст. Недостатъчната грижа за кожата на лицето и тялото може да направи една жена да наподобява по-възрастна, в сравнение с е в реалност. Например, сухата кожа може да придаде на кожата на лицето и ръцете по-мрачен тип.

За да се избегне това, е належащо да се отделя задоволително време и внимание на грижите за кожата. Това може да включва постоянно навлажняване на кожата на лицето и тялото, отбрана от нездравословното въздействие на слънцето и постоянни процедури за грижи за кожата, като масаж и пилинг.

Дреха, която не дава отговор на възрастта и стила.  Ако една жена носи остарели облекла, това може да сътвори усещането, че тя не може да се приспособява към актуалните действителности. И назад, в случай че в своите 50-60 години тя стартира да се облича прекомерно младежко, това загатва, че тя отхвърля да признае своята същинска възраст.

За да се избегне това, дамите би трябвало най-малко малко да наблюдават стилните трендове и да избират облекла, които дават отговор на тяхната възраст, жанр и фигура. Важно е да се помни, че модата не е единствено облекла, само че и аксесоари, обувки и прическа. Но най-важното е, че тя е и вътрешно чувство.

Ето за какво дреха с прекалено много щампи и ярки цветове, заявяваща „ аз към момента съм млада “, отблъсква вниманието. А в случай че го притегли, то провокира отрицателни асоциации. Всичко би трябвало да има баланс.

Недостатъчна физическа интензивност. Недостатъчната физическа интензивност е още една табиет, която може да трансформира една зрела жена в бабичка. Тя може да докара до утежняване на здравето и физическата форма. Но не би трябвало да се счита, че една жена би трябвало да върви на фитнес единствено поради мъжкото внимание. В никакъв случай. Трябва да го прави за себе си, с цел да се погрижи за себе си.

В последна сметка, физически дейните хора имат доста повече сила. И близките го виждат. Какво неприятно има в танците, йога, плуване или всеки различен тип спорт? Основното е да се откри това, което харесва на самата жена. Може да бъде просто постоянни разходки на чист въздух.

Важно е да се означи, че запазването на младостта и привлекателността не е единствено въпрос на външен тип, само че и на психическо здраве.

Опитайте се да поддържате положително отношение към живота, уважавайте и обичайте себе си и бъдете отворени за нови усещания и запознанства.

Последвайте ЧЕТИЛИЩЕ в Телеграм :

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР