Джордж Р. Р. Мартин най-сетне има извинение да се посвети

...
Джордж Р. Р. Мартин най-сетне има извинение да се посвети
Коментари Харесай

Джордж Мартин се затвори да пише

Джордж Р. Р. Мартин най-накрая има опрощение да се посвети на страниците и да приключи паметната си поредност „ Песен за огън и лед “. В разгара на пандемията фамозният създател съумя да зарадва почитателите си с добра вест. Той разкри в уеб страницата си, че откогато се е самоизолирал, написа всеки ден за идната книга от сагата си – „ Ветровете на зимата “.

„ Напълно съм наясно, че съм в рисковата категория поради възрастта и положението ми. За това съм се изолирал на далечно място и не имам намерение да се връщам в града или да се срещам с който и да било в скоро време. Сега извозвам повече време във Вестерос, в сравнение с в същинския свят. В Седемте кралства става много тъмно... само че може би не толкоз, колкото при нас. Имам възприятието, че живеем в научнофантастичен разказ. Колкото и да съм античен, сходно нещо, като това от последните седмици, не ми се е случвало “, написа Мартин.

Джордж показа още, че киното му „ Jean Cocteau “, благотворителната му фондация „ Stagecoach “ и галерията му „ Meow Wolf “ са затворени за момента. Той увери, че ще продължи да заплаща на чиновниците си.

На Мартин му остават две книги, с цел да приключи паметната си сага „ Песен за огън и лед “ – „ Ветровете на зимата “ и „ Мечта за пролет “. Последната част от поредицата – „ Танц с дракони “, излезе през 2011-а. Както се знае, хитовата тв акомодация по литературния свят на Джордж – „ Игра на тронове “, се придържаше към оригинала до петия си сезон, след което режисьорите избраха да проявят „ досетливост “, което не се хареса изключително на почитателите. Миналата година след 8 сезона сагата на HBO приключи и финалът реализира сладкодумен „ триумф “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР