Джордж Форман се радва на предтоящото завръщането в бокса на

...
Джордж Форман се радва на предтоящото завръщането в бокса на
Коментари Харесай

Джордж Форма очаква от Майк Тайсън да се превърне в топ претендент, ако напълно се отдаде на бокса

Джордж Форман се радва на предтоящото завръщането в бокса на Майк Тайсън и поддържа 53-годишния деец да счупи личния му връх и да стане най-възрастният международен първенец в тежка категория.

Тайсън разкри, че желае да взе участие в четирирундови демонстративни дуели, с цел да събере пари за щедрост, и разгласява клип от подготовката си в “Инстрагам”, като показва изключителна експедитивност и превъзходна форма.

Форман, който на 45 години още веднъж стана първенец в тежка категория беше много впечатлен от работата на лапите на Тайсън и не има вяра той да се задоволи единствено с демонстративни дуели. Според него Диназовъра ще може да се изправи против най-хубавите боксьори в дивизията, в случай че се отдаде на тренировките.

“Бях много благополучен, когато видях Майк Тайсън да тренира. Той изглеждаше подмладен с 20 години. Във форма е, а ударите му са бързи и внезапни. Ако той се усамоти и се посвети на бокса за към 10 месеца, може да се върне и в действителност да се трансформира в топ кандидат.

Участието в демонстративни дуел може да ви подтикне към присъединяване в същински борби. Когато аз взех решение да се върна се обадих на Дик Садлър, моят първи треньор през 60-те, споделих му, че просто желая да вземам участие в демонстративни дуели и да науча повече за бокса. Следващото нещо, което знаете, че направих беше още веднъж да стана международен първенец в тежка категория.

Бих желал да видя Майк Тайсън още веднъж на кръга. Той е по-възрастен, само че върховете постоянно чакат някой да ги подобри”, сподели Форман.

fight-bg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР