Джони Деп е сред звездите, които били до Джеф Бек

...
Джони Деп е сред звездите, които били до Джеф Бек
Коментари Харесай

Кой застана до Джеф Бек на смъртното му легло

Джони Деп е измежду звездите, които били до Джеф Бек на смъртното му легло. Това оповестява " People ", базирайки се на информация на собствен източник. Британският именит китарист умря на 78-годишна възраст във вторник. 

Деп скърби за гибелта на своя непосредствен другар и сътрудник, с който бяха на турне предишното лято. Съвместната им работа беше доста скъпа за артиста и му подейства като терапия, изключително след правосъдната борба с Амбър Хърд. Те издадоха общ албум, озаглавен " 18 ", на 15 юли 2022 година.
-->
" Те имаха в действителност мощно другарство, бяха извънредно близки, сближиха се още повече през предишното лято, когато бяха на турне дружно ", споделя източникът. " Болестта се появи неочаквано и всичко се утежни бързо през последните няколко седмици ", настояват вътрешни хора, предава " Дир ". 

" Джони към момента асимилира този факт. Той е унищожен ", прибавя източникът. 

Дуото издаде и публично музикално видео за " This Is a Song for Miss Hedy Lamarr ", първият сингъл от албума " 18 ".

" Изключителна чест е да изсвирвам и пиша музика с Джеф, един от същинските велики и някой, който в този момент имам задоволително привилегия да назовавам мой брат ", сподели артистът от " Суини Тод " в известие предходната година, когато албумът беше публикуван. 

" Не съм имал различен креативен сътрудник като него от епохи ", сподели Бек за Деп тогава. " Той беше съществена мощ в тези записи. Просто се надявам хората да го одобряват съществено като музикант, тъй като за някои хора е мъчно да одобряват, че Джони Деп може да пее рокендрол ". 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР