Джон Траволта е обявил, че се оттегля от киното. Световноизвестният

...
Джон Траволта е обявил, че се оттегля от киното. Световноизвестният
Коментари Харесай

Джон Траволта напуска Холивуд

Джон Траволта е оповестил, че се отдръпва от киното. Световноизвестният артист считал да се посвети на децата си, които сега се борят с шока и тъгата от гибелта на майка си. Както се знае, Кели Престън умря на 13 юли след двегодишна битка с рака. Феновете също бяха потресени от съдбовния излаз на заболяването, за която не се знаеше, защото фамилията на Траволта няма навика да споделя наслади и несгоди в обществените мрежи. Прес сътрудникът на актьорите даже пусна молба до медиите да не досаждат на опечалената фамилия. После  обаче самият Джон Траволта реши да оповести желанията си.

„ За известно време се отхвърлям от фотоси, с цел да бъда оптимално покрай децата си. Много им тежко. Може би известно време няма да чувате нищо за мен “, прям е кинаджията. Според негови близки другари тези думи слагат завършек на кариерата му в Холивуд, защото Траволта бил изтощен от непрекъснатата гласност, а след гибелта на Кели изобщо не му се прибирало пред камерите.

Траволта и Кели се срещат, до момента в който снимат дружно във кино лентата „ Експертите “ от 1987-а. По това време Престън е омъжена за сътрудника им Кевин Кейдж. Джон признава, че за него е било обич от пръв взор, до момента в който бъдещата му брачна половинка е разказвала, че в оня миг изобщо не му е обърнала внимание. " Имах си други проблеми - не бях щастливо омъжена, индивидът до мен не беше подобаващият “, стимулирала се е тя. Развежда се още същата година, само че не е уверена, че желае сериозна връзка с обезумелия от пристрастеност Джон. Дори стартира да се среща с Джордж Клуни, а след него и с Чарли Шийн, до момента в който най-сетне се навива да излезе с Джон. Те са гаджета четири години, преди Траволта да ѝ прелдожи брак по време на почивка в Швейцария през 1990-а.  Женят се във Франция през 1991-а. " Грижим се един за различен и се пазиме – без звук, надалеч от обществото. Постоянно сме дружно, растем и се променяме  в дует “, разкривал е Траволта в изявление. Трагедията, която евентуално разклаща здравето на Кели, се случва през 2009-а: тогава умира 16-годишният им наследник Джет, който страда от заболяването на Кавазки. Тогава актьорите споделят, че той постоянно е получавал пристъпи, само че този път е блъснал главата си. „ Истината е, че не бях сигурен дали ще оцелея след случилото се ", не скри тогава Траволта. Той и Кели се появяват дружно на екрана за финален път в „ Готи “ през 2018-а.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР