Джон Милман взе отношение относно полемиката, която се разрази около

...
Джон Милман взе отношение относно полемиката, която се разрази около
Коментари Харесай

Милман защити Джокович: Подобни неща се правят непрекъснато


Джон Милман взе отношение по отношение на полемиката, която се развихри към Новак Джокович през последните дни. По време на Мастърс шампионата в Париж английският публицист Деймиън Райли снима по какъв начин физиотерапевтът на Джокера – Улисес Бадио, прибавя нещо към напитката, която секунди по-късно бе занесена на международния №7. Когато видя, че го снимат, аржентинецът инструктура други двама души от екипа на тенисиста да го прикрият от камерата.

Случилото се докара до голям брой спекулации по отношение на това какво тъкмо съдържа „ вълшебната запарка “, за която Джокович приказва още на Уимбълдън. Според Милман обаче всички тези клюки, както и цялата медийна нервност към обстановката в Париж, са неуместни.

„ Обръща се прекомерно огромно внимание на човек от екип, който забърква спортна напитка. Абсурдно е да се счита, че може да се прави нещо незаконно в бокса на състезател в претъпкана зала, където има камери на всички места. Помислете разумно за миг – може би не желаят да дават преимуществото си на никого “ – написа австралиецът в Twitter.

„ Освен това в съблекалнята постоянно можете да видите екипите на играчите, които забъркват питиета в немаркирани бутилки и по-късно ги оставят в хладилниците. Тренировъчните стратегии, одобряваните суплименти и така нататък са „ секрети на занаята “ – добави четвъртфиналистът от US Open за 2018 година

Съпругата на Джокович – Йелена, също отбрани първенеца на Уимбълдън, обвинявайки Райли в „ скрити претекстове “, след което тя и английският публицист си размениха реплики в обществените мрежи .

Видеото, което разбуни духовете, можете да видите ТУК:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР