Джо - кандидатът, който спечели американските президентски избори - заяви,

...
Джо - кандидатът, който спечели американските президентски избори - заяви,
Коментари Харесай

Байдън смята, че за 100 дни може да промени хода на пандемията от COVID-19

Джо - претендентът, който завоюва американските президентски избори - съобщи, че първите месеци след встъпването му в служба няма да сложат завършек на пандемията и не даде детайлности за тактиката си за битка с ковид.
Междувременно президентът Доналд Тръмп участва на среща на върха в Белия дом по програмата си за имунизация, наречена Operation Warp Speed, и приветства предстоящото утвърждение на имунизациите. Досега в Съединени американски щати са записали над 15 000 000 случая на зараза и над 285 000 смъртни случая, съгласно проучванията на университета " Джонс Хопкинс ", написа БГНЕС.
 Байдън мисли за неочакван нов здравен министър на Съединени американски щати Байдън мисли за неочакван нов здравен министър на Съединени американски щати
Новият президент на Съединени американски щати Джоузеф Байдън обмисля кандидатурата на сегашния основен прокурор на Калифорния Хавиер Бесера за поста министър...
Новоизбраният президент участва на конференция в Делауеър, по време на която показа калифорнийския прокурор Ксавие Бесера като номиниран за предстоящ здравен министър и Рошел Валенски за началник на Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите (CDC). Там Байдън сподели: " Първите ми 100 дни няма да сложат завършек на вируса. Не мога да обещая това. Ние не влязохме бързо в тази пандемия и няма да излезем бързо от нея. През първите 100 дни можем да променим хода на разпространяване на заболяването и да променим живота в Америка към по-добро ". Байдън предизвести, че напъните за справяне с ковид могат да " бъдат забавени, в случай че Конгресът не завърши двупартийните договаряния и не отпусне незабавно финансиране ”.
Още по тематиката може да прочетете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР