Джо Байдън представи плана си за възстановяване на икономиката. Мерките

...
Джо Байдън представи плана си за възстановяване на икономиката. Мерките
Коментари Харесай

С план за 1,9 трлн. долара Байдън възражда икономиката на САЩ

Джо Байдън показа проекта си за възобновяване на стопанската система. Мерките включват помощ за държавни и локални управляващи от 350 милиарда $, както и спомагателен фонд за учебни заведения и имунизации против ковид, оповестява БГНЕС като се базира на висши чиновници в преходната администрация.

Миналата година републиканските законодатели блокираха всеки пакет за помощ, който включваше финансиране на общини или щати, поради опасенията, че включването на тези средства може да усложни възможностите на Тръмп за продобиване на утвърждение в Конгреса, който се управлява от демократите на Байдън.

Сега новоизбраният президент на Съединени американски щати показа пакет от 1,9 трлн. $ за възкръсване на американската стопанска система, защото тя е изправена пред офанзивата от пандемията, споделиха висши чиновници в екипа му за преход.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Огромните средства, които отпуснаха управляващите в Съединени американски щати, с цел да вд...

Огромният проект за разноски ще увеличи стимулиращите инспекции, планувани в границите на по-ранна мярка, призната предишния месец, до 2000 щатски $ самостоятелна помощ за американците, а също по този начин се предлага увеличение на федералната минимална заплата до 15 $ на час.

Байдън възнамерява да показа обособен пакет за " възобновяване ", ориентиран към стимулиране на наемането на работна ръка в най-голямата стопанска система в света, споделиха чиновниците, откакто коронавирусът аргументи десетки милиони загуби на работни места и през 2020 г.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР