ДЖИПСИ КИНГ Най-голямата и стабилна партия ГЕРБ, която убедително спечели

...
ДЖИПСИ КИНГ Най-голямата и стабилна партия ГЕРБ, която убедително спечели
Коментари Харесай

ГЕРБ конструира бяла джипка с четири задници и 5 багажника

ДЖИП СИ КИНГ
Най-голямата и постоянна партия ГЕРБ, която безапелационно завоюва изборите в комплицираната национална и интернационална конюнктура, разгласи първите си планове за следизборната битка, която няма да е по-лека от предизборната. 
Партията счита да направи коренен тунинг на джипките, които кара водачът Бойко Борисов. 
На първо място, джипките няма да са черни, а ще се пребоядисат в бяло като за връщане на Борисов на бял кон. 
На второ място, джипките ще имат най-малко 4 задници, с цел да са общителни във всички направления. 
На трето място, багажниците на джипкитек ще са 5 - от четирите страни плюс покрива, с цел да може да се товарят кюлчета и пачки безкрайно и концентрично като направлението напразно. В смисъл, че векторът на вятъра постоянно насочен  " към нас ". Вятърът може да идва от разнообразни направления, само че от субективна позиция постоянно духа към  обветрения обект. 
Политическа партия ГЕРБ потвърди също по този начин, че водачът ѝ - отровен или екологичен, продължава да е знак на стабилността и уравновесения метод. С четвъртина от гласовете на гласоподавателя Борисов е единственият партиен лидер, към който съществува нещо сходно на обединяване. 
Мултидирниковата позиция на Борисов е единственото, което гласоподавателят припознава за рационално и близо до обективната непроменяемост. 
В интернационален аспект гласоподавателят си направи следната сметка:
1. Копейките са русофили и ще ни скапват рахата с Колективния Запад, който макар минусите си остава единственото обикновено и удобно място за живеене. 
2. Демократична България и Политическа партия са русофоби и нервират Мечката, може да ни докарат някоя пакост с тая освирепяла страна Русия. 
3.  Единствено Борисов може да лъже геополитически всички, тъй че да му простят лъжите и да е добре с всички. С комплексния си уравновесен метод на чаровната неистина и другарските отстъпки Борисов единствен може да направи милиардна услуга на Путин, милиардна услуга на Съединени американски щати, милиардна шашма с Брюксел, благоверен метан на Ердоган + Азърбайджан и една кизомба на жълтите павета с Гари Каспаров. 
Откъм вътрешни работи и домакински белот, избирателят реши, че колкото и да лъже Борисов - неговите неистини въпреки всичко са по-правдиви от всички истини и лъжи, които изричат съперниците му. 
***
Всичко това обаче не улеснява следизборния шах, мат и съпромат (съпротива на Материала човешки). 
Великият комуникатор и комбинатор Борисов занапред би трябвало да измисли формула, с която да завърти към орбитата си освен това от четвъртинката парламентарен запас. 
***
15 септември 2021:
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР