Джипът, който причини жестоката катастрофа, отнела живота на журналиста Милен

...
Джипът, който причини жестоката катастрофа, отнела живота на журналиста Милен
Коментари Харесай

Джипът, убил Милен, бил абитуриентски подарък

Джипът, който аргументи жестоката злополука, лишила живота на журналиста Милен Цветков, е бил подарък за абитуриентския бал на 22-годишия водач Кристиан Николов от неговата майка Десислава Пешева. Това заяви Българска национална телевизия. В 18 ч. на Великден дрогираният Кристиян налетя с над 100 км/ч откъм гърба върху спрялата на червен светофар кола на Милен Цветков. Возилото на журналиста отлетяло на 20 метра. Милен издъхна на път за болничното заведение. Шофьорът е в ареста, прокуратурата взе по предписание на Гешев случая под специфичен контрол.

Най-вероятно джипът-убиец е бил платен със средства, усвоени по европейски стратегии, заяви още Българска национална телевизия, съгласно която автомобилът е благосъстоятелност на компанията на неговата майка. Дружеството на Пешева не е разгласило счетоводни доклади от 2009 година, само че все пак е усвоило половин милион лв. средства по европейски стратегии. Майката на лидера на джипа-убиец пък е съучастник на Миню Стайков и ръководи компанията му за винопроизводство в Карнобат. Започва инспекция на всичките й финансови активи.

От Българска национална телевизия оповестиха още, че във видео, снимано година по-рано и качено в онлайн платформа за видеосподеляне, се вижда по какъв начин автомобилът, предизвикал злополуката, минава на червен светофар на основно кръстовище в региона на НДК.

Очаква се до часове на 22-годишният Кристиан Николов да бъде повдигнато обвиняване.

На мястото на случая няма следи от спирачен път, сподели по-рано през днешния ден шефът на Столична дирекция на вътрешните работи ст. ком. Георги Хаджиев. „ Наказанието, което се планува за причиняване на гибел след приложимост на алкохол или упойващи субстанции, е от 3 до 15 години “, изясни той
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР