Джип чудовище е карал арестуваният шеф на пловдивското Трето РУП

...
Джип чудовище е карал арестуваният шеф на пловдивското Трето РУП
Коментари Харесай

Вижте джипа чудовище на полицая от Пловдив

Джип страшилище е карал задържаният началник на пловдивското Трето РУП Самуил Хаджиев, разкри “Марица “ и описа каква договорка с тузарката Тойока е направил униформеният. Миналия месец служителят на реда се е сдобил със скъпарски високопроходим звяр „ Тойота “, който е продал преди десетина дни – малко преди задържането му. Марица пусна и фотография на джипа, която безусловно кара всеки да онемее като види колата.

Джипът е марка Toyota FJ Cruiser. Подобни мощни чудовища с 242 коня под капака, оборудвани с цялостен офроуд пакет, се оферират у нас на остаряло сред 25 и 35 хиляди лв.. В уеб страниците за разгласи това са нормално 12-13-годишни джипове с „ порядъчен “ външен тип като за европейските пътища.

В съпоставяне с тях тойотата, която си е купил Самуил Хаджиев, наподобява като „ гамен “ на пътя. Тя има доста по-суров тип, оборудвана е с лебедка за евакуиране и още доста спомагателни екстри. Датата на произвеждане на чудовището на колела е 2 януари 2007 година, заяви „ Марица ”. Според познавачи подобен тип автомобил е съвършен за лов в труднодостъпни места.

В същото време излязоха подборности за бруталните дейности на наказателния отряд на пловдивското РПУ излязоха в правосъдната зала, където се гледаше мярката на служителя на реда Атанас Качаков и съучастниците му Даниел Димитров и Симеон Иванов. Те отвлекли Фарук Манаф с " Фолксваген ", закарали го в изоставена постройка и се гаврили грубо с него, стана ясно от изказването на един от прокурорите по делото Иван Спиров, съобщи " Марица ".

Първоначално Фарук бил привикан сякаш на разпит в Трето районно. Близо до ръководството обаче бил похитен. Арестуваните трима му се заканвали. Сложили му качулка на главата и го закарали на въпросното пусто място. Там последвал нечовечен побой в границите на към 2 часа.

На въпрос каква е била повода за отвличането, прокурор Спиров сподели, че е спор за марихуана. Тримата - Качаков, Димитров и Иванов твърдели, че е откраднал дрогата и упорствали да каже къде е и да я върне. Затова и го пребили. Фарук отричал да знае за марихуана.

След побоя го зарязали в региона на " Скобелева майка ".

Прокурор Спиров уточни, че упорства за най-тежката мярка " задържане под стража " и за четиримата арестувани.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР