Джинсите са една от най-универсалните дрехи на планетата. Вероятно на

...
Джинсите са една от най-универсалните дрехи на планетата. Вероятно на
Коментари Харесай

5 джинси, които ще са актуални тази зима

Джинсите са една от най-универсалните облекла на планетата. Вероятно на пръсти се броят хората, които нямат най-малко един чифт в дрешника.
 Тенденция назаем: типичен джинси
Тенденция назаем: типичен джинси

Доза грациозност за лятото

За останалите фенове на този вид панталони събираме петте най-актуални модела за сезон есен-зима 2022-2023. Актуални по едно и също време за дамите и за господата.

Прави
 Снимка 595022

Този вид джинси безшумно, само че несъмнено се завръщат през последните няколко години, с цел да станат обичания модел на 2022. Подходящи са за всеки човек и за всеки мотив, могат да се носят в офиса, само че и в свободното време. Освен това на процедура този модел е безконечен.

Супер необятни
 Снимка 595029

Още едно любопитно завръщане от времето на техно празненствата от 90-те. Джинсите с необятни крачоли отстраниха с един размах супер тесните skinny и би трябвало да признаем, че сме доста щастливи от този факт. По-удобни и неангажиращи, те ни дават задоволително независимост както на придвижване, по този начин и в това с какво да ги съвместим.

Карго
 Снимка 595019

Моделът с доста гайки и всевъзможни джобове е умислен като работен панталон за майстори от всевъзможен тип - гайките са подобаващи за закачане на карабинери, джобовете с друга широчина и дълбочина - за принадлежности от всеки диаметър. Вие обаче няма да носим принадлежности, а бихме ги съчетали с нещо по-елегантно, което да контрастира с утилитарността им. Например риза и обувки на ток.

Бели
 Снимка 595020

За зимата? Да, за зимата - белият деним остава настоящ и след лятото, когато сме го носили с раирани моряшки тениски и ленени ризи. Ред е да го съвместим с пуловерите, жилетките и цветните си боти за хладно време.

Като яке
 Снимка 595024

Джинсовото яке не е най-подходящото за зимата, в случай че не е подплатено с кожа с косъм. В противоположен случай може да го употребяваме като спомагателен пласт в облеклото си за зимата - да вземем за пример над пуловер с висока яка и под палто.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР