Джим Креймър, видна фигура в областта на финансите и инвестициите,

...
Джим Креймър, видна фигура в областта на финансите и инвестициите,
Коментари Харесай

Джим Креймър с поредното противоречиво изказване – този път Apple и Nvidia са под прицел

Джим Креймър, видна фигура в региона на финансите и вложенията, е прочут с динамичното си наличие и е получавал както похвали, по този начин и рецензии.

Като водещ на предаването “ ” по CNBC, живите оценки на пазара на акции и спорните прогнози на Креймър го утвърдиха като значима фигура в общността на вложителите в акции.

На 1 ноември Креймър направи още едно самоуверено изказване, което евентуално ще провокира необятни полемики в обществените медии, изключително измежду тези, които са били скептични към предходните му прогнози.

По-конкретно телевизионният водещ и някогашен управител на хедж фонд разгласява туит, в който съобщи, че съгласно него Apple и Nvidia имат “ “. Освен това той акцентира, че предлага тези акции да се държат като дълготрайни вложения, а не да се търгуват интензивно с тях.

Креймър също по този начин допусна, че тези две акции дават неповторима опция на продавачите на шорт позиции да осъществят евентуална облага от тях. Той направи паралел с сходна обстановка, която е следил през 1990 година, когато акциите на районните банки са били изправени пред сходни провокации.

Макар че Креймър реализира триумф по време на работата си като управител на хедж фонд, той направи и няколко несполучливи прогнози, които способстваха за развиването на метода “ “. Например по-рано през годината той посъветва почитателите си да “ “, като съответно се базира на пазарната стойност на Биткойн ( BTC ) по това време.

Оттогава насам цената на BTC набъбна повече от два пъти. Подобни обстановки породиха и след негови неточни апели за разнообразни други компании, в това число Disney, Nvidia, Tesla и други.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР