Последният ход на MakerDAO по продажбата на MKR токени привлече

...
Последният ход на MakerDAO по продажбата на MKR токени привлече
Коментари Харесай

Защо MakerDAO продава десетки милиони MKR токени

Последният ход на MakerDAO по продажбата на MKR токени притегли вниманието, изключително забележителна транзакция, докладвана от платформата за блокчейн разбори Spot On Chain.

Мултисиг (с голям брой подписи) адрес на MakerDAO трансферира 750 MKR, оценени на $2.19 милиона, към Binance посредством посреднически портфейл, при курс от $2,920 за MKR.

Тази договорка е част от по-широка наклонност, следена в промишлеността, отразяваща стратегически метод за ръководство на пазарните придвижвания.

Данните на Spot On Chain разкриват непрекъснато складиране на MKR токени от въпросния портфейл на MakerDAO от 18 март 2024 година насам, възлизащи на общо 11,993 MKR на стойност $31.18 милиона, със междинна цена от $3,184. Тези депозити постоянно предхождат спада на цените, което демонстрира умишлена тактика за ръководство на пазара.

В забележителна стъпка, 9,043 MKR на стойност $29.75 милиона бяха трансферирани от Wintermute Trading OTC към разнообразни централизирани тържища като Binance, Coinbase и Kraken сред 18 март и 22 април. Освен това 2,950 MKR на стойност $8.43 милиона бяха непосредствено подадени в Binance през последните 11 дни.

Въпреки тези транзакции, мултисиг адреса към момента резервира доста присъединяване от 18,978 MKR, оценени на над $60 милиона.

Неотдавнашната активност на MakerDAO е в сходство с проектите му за въвеждане на два нови токена – NewStable (NST) и NewGovToken (NGT). NST, усъвършенствана версия на Dai, предлага усъвършенствани функционалности за непоклатимост за по-широко приемане, до момента в който NGT съставлява освежен модел на ръководство, ориентиран към поощряване на по-широко присъединяване в екосистемата на MakerDAO.

Подчертава се, че тези допълнения ще разширят предложенията на MakerDAO и няма да заменят съществуващите токени Dai (DAI) и Maker (MKR).

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР