Arbitrum се превърна в пионерската мрежа от втори слой, която

...
Arbitrum се превърна в пионерската мрежа от втори слой, която
Коментари Харесай

Arbitrum надхвърля $150 милиарда общ обем на транзакциите в Uniswap

Arbitrum се трансформира в пионерската мрежа от втори пласт, която надвиши $150 милиарда общ размер на транзакциите на децентрализиран продан.

По-конкретно, този крайъгълен камък беше реализиран на платформата Uniswap , където размерът на транзакциите на Arbitrum доближи $150.2 милиарда от началото на май, съгласно скорошно известие на Uniswap Labs.

Данните от DeFiLlama демонстрират, че Arbitrum към този момент заема челна позиция измежду мрежите от втори пласт с обща заключена стойност (TVL) от $2.64 милиарда. Тази ранглиста я слага пред други решения от втори пласт и я трансформира в петата по величина измежду всички протоколи, като изостава единствено от главните мрежи от първи пласт като Етериум , Solana , BSC и Tron .

Родният токен на Arbitrum , ARB, се търгува за $1.07 все още на писане на публикацията, отбелязвайки лек спад през предходните 24 часа.

В едно значимо развиване, Offchain Labs, водещият участник в Arbitrum, пусна Atlas ъпгрейда през март. С тази актуализация се вкарват усъвършенствани благоприятни условия за транзакции, предопределени да понижат разноските, свързани с транзакциите на Етериум от втори пласт.

Междувременно Uniswap остава най-голямата децентрализирана борса от TVL с $5.54 милиарда, което показва забележителната роля на платформата в екосистемата, съгласно последните данни от DeFiLlama.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР