Джим Кери издаде сатиричния художествен мемоар Спомени и погрешна информация,

...
Джим Кери издаде сатиричния художествен мемоар Спомени и погрешна информация,
Коментари Харесай

Джим Кери буни Холивуд със смешен роман

Джим Кери издаде сатиричния живописен спомен " Спомени и неправилна информация ", който е за живота му, само че е пъстър с научно-фантастични детайли. Жанрът на книгата, по която звездата работи в продължение на осем години в съавторство с Дейна Вачон, е сложен за установяване. Първият им редактор предлага да го стартират като разказ, само че Кери не се съгласява.



" Нищо от него не е действително, само че всичко е истина. Разказва се за звезди, само че те единствено формулират поуката - историята е за апокалипсиса на егото ", споделя артистът.

В мемоара участват доста от прочутите колеги на Кери. Някои истории са същински, други - не. От The Hollywood Reporter споделят, че са удостоверили една от тях - книгата съдържа действителен диалог сред Джим и Антъни Хопкинс. Двамата обсъждат как класическите им герои Ейс Вентура и Ханибал Лектър са били въодушевени надлежно от птица и тарантула. 

Комикът е изпратил копие на Никълъс Кейдж и той се влюбил в творбата: " Предупредих го, че му се присмивам почтено, а той ми отговори, че изобщо не му пука и за него е чест. Каза, че книгата е висша. "

" Спомени и неправилна информация "  е следващото ново занятие за 58-годишния артист, откакто се опитва в живописта и политическата подигравка. Макар и занимателна, книгата е разсъждение за тленността, характерността, устрема да забавляваш и да надхвърлиш себе си, предава Българска телеграфна агенция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР