DJI представи екшън камерата Osmo Action 4, по-малко от година

...
DJI представи екшън камерата Osmo Action 4, по-малко от година
Коментари Харесай

DJI представи екшън камерата за Osmo Action 4 с по-голям сензор и цена

DJI показа екшън камерата Osmo Action 4, по-малко от година след стартирането на нейния предходник. Новият модел разполага с по-голям датчик за по-качествени фрагменти, както и с поддръжка на кинематографичния цветови профил D-Log M.

DJI Osmo Action 4 получава 1/1,3-инчов датчик, същият, който се употребява от камерите на дроновете DJI Mavic 3 Pro, Mini 3 Pro и Air 3. За съпоставяне, миналогодишният DJI Osmo Action 3 употребява 1/1,7-инчов датчик, а GoPro Hero 11 - 1/1,9-инчов датчик. Няма доста други разлики по отношение на миналогодишната екшън камера: същото 155° зрително поле и бленда f/2,8. В естествен режим се поддържа снимане на 4K видео при 120 фрагмента в секунда с 10-битов цвят.
-->
Резолюцията на фотосите е леко понижена до 3648 × 2736 пиксела (10 МР) по отношение на 4000 × 3000 (12 МР) при миналогодишния модел. Дизайнът също е еднакъв с бутон за запис в горната част и бутон за зареждане в профил. Отделението за батерията и слотът за карта с памет са от дясната страна, до момента в който портът USB Type-C е от лявата страна, когато се гледа начело. Батерията предлага същите 1770 мВтч, 150 минути време за запис и 18 минути за зареждане до 80%. Фотоапаратът няма вътрешна памет - нужна е microSD карта.

Магнитното заключване ви разрешава да се справите без външен калъф за закрепване на аксесоари - поддържат се всички съвместими с GoPro монтажи. DJI предлага лична линия от аксесоари: камерата може да се прикрепи към каишка за гърдите, каска, врата, кормило на велосипед и китка, има калъф за гмуркане на дълбочина до 60 м - без него камерата може да се потопи до 18 м. На борда има челен 1,4-инчов екран с разграничителна дарба 320 × 320 пиксела и главен 2,25-инчов екран с разграничителна дарба 360 × 640 пиксела. И двата имат бляскавост от 750 cd²/m, което е задоволително блестящо даже в слънчеви дни. Налице са три микрофона, които се обработват от софтуерен логаритъм, който потиска шума от вятъра, осигурявайки първокачествен тон за такова плътно устройство.

Системите за стабилизация Rocksteady 3.0 и Rocksteady 3.0+ отстраняват заклащането на камерата във всички направления при снимане до 4K с 60 фрагмента в секунда. HorizonSteady поддържа линията на хоризонта постоянна без значение от въртенето на фотоапарата при снимане с разграничителна дарба до 2,7K. HorizonBalance поправя хоризонталния надолнище в границите на ±45° и обезпечава стабилизация при снимане до 4K и 60 фрагмента в секунда. DJI Osmo Action 4 изисква камерата да бъде задействана посредством приложение за смарт телефон, с цел да стартира работа, като е избран краен период. Приложението ви разрешава да преглеждате и споделяте снимани фрагменти или да излъчвате през Wi-Fi.

DJI Osmo Action 4 се предлага за 399 щ. $ в базов пакет, до момента в който Action 3 се оферираше за 329 USD. Има и уголемен пакет Adventure Combo, който се предлага с три акумулатори, защитна рамка, адаптерна стойка, бързосвободна мини стойка, лепенка, два заключващи винта, USB Type-C кабел, многофункционално поделение за акумулатори, телескопична ръкохватка, качулка за обектив и поставка срещу превъртане, всичко това за 499 щ. $.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР