Джеймс Гън ще застане зад камерата за следващия филм за

...
Джеймс Гън ще застане зад камерата за следващия филм за
Коментари Харесай

Супермен: Заветът без Хенри Кавил и с Джеймс Гън като режисьор

Джеймс Гън ще застане зад камерата за идващия филм за приключенията на Супермен.

Филмът, озаглавен " Супермен: Заветът " ( " Superman: Legacy " ), на който Гън е и сценарист, би трябвало да излезе на екран на 11 юли 2025 г. По думите на режисьора и сценарист филмът наблюдава пътуването на героя, с цел да осмисли както аристократичното си криптонско завещание, по този начин и израстването си в дребния град в Средния запад като Кларк Кент. Наследството на Супермен обаче в последно време е много проблематично. През октомври Хенри Кавил разгласи, че ще се завърне като Супермен, като за начало ще извърши епизодична роля в " Черния Адам ".

Два месеца по-късно обаче артистът заяви в обществените медии новината, че повече няма да играе супергероя. 

" Тази вест не е от най-лесните, само че подобен е животът. Смяната на караула е нещо, което се случва. Уважавам това. Джеймс и Питър имат да градят галактика ", визирайки новото управление на " Ди Си стюдиос " в лицето на Джеймс Гън и Питър Сафран. Двамата замениха Уолтър Хамада, който заемаше поста в продължение на четири години, а Кавил като Супермен стана една от жертвите на новата армия. 



" Пътят дотук беше дълъг. Преди години ми предложиха Супермен. Първоначално споделих " не ", тъй като не намирах метод да се усещам неповторим, занимателен и прочувствен, което да придаде на Супермен уместно достолепие. След това доскоро по-малко от година открих метод да го направя ", написа Джеймс Гън в Туитър. 

Гън сподели също, че датата на премиерата съответствува с рождения ден на починалия му татко. " Той беше най-хубавият ми другар. Не ме разбираше като дете, само че поддържаше любовта ми към комиксите и киното и без него в този момент нямаше да върша този филм ", показа още режисьорът. 

През годините Джеймс Гън беше " рядка птица " измежду режисьорите, прескачайки сред вселените на " Марвел " и " Ди Си Комикс " и заснемайки филми като " Пазители на галактиката " и " Отряд самоубийци ". 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР