Джеймс Бонд ще става баща в дългоочаквания Смъртта може да

...
Джеймс Бонд ще става баща в дългоочаквания Смъртта може да
Коментари Харесай

Джеймс Бонд ще става баща

Джеймс Бонд ще става татко в дълго чакания „ Смъртта може да изчака “, предадоха от DailyMail. Култовият разузнавач, изигран за последно от Даниел Крейг, ще има 5-годишна щерка на име Матилда от лекар Маделин Суон (Леа Седу).

Информацията изтече онлайн, откакто графикът на актьорите беше пуснат на търг в eBay. В него е разказана сцена сред Суон, Номи (Лашана Линч) и момиченцето Матилда, изиграно от Лиса-Дора Сон. В „ сцена #235 “, както е вписана в документа, Номи, която се допуска, че ще наследи кодовото наименование 007, откарва Маделин и Матилда на безвредно място.

Анонимен източник от снимачната площадка удостовери изтеклата информация: „ Истина е – Бонд е татко. Даниел желае тази серия да е най-изненадващата и развлекателна до в този момент. Крейг порасна и неговата версия на шпионина към този момент е по-зряла. Иска Бонд да огледа на живота през призмата на бащинството. Той постоянно е бил мъжкарят, който изкусно си е преправял път в леглата и сърцата на дамите. Сега, когато е татко, динамичността на героя доста ще се промени и се отварят безчет благоприятни условия за развиването на персонажа му “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР