Джейда Пинкет Смит е настояла съпругът й Уил Смит и

...
Джейда Пинкет Смит е настояла съпругът й Уил Смит и
Коментари Харесай

Уил Смит и съпругата му заминаха на спасително пътуване

Джейда Пинкет Смит е настояла брачният партньор й Уил Смит и тя да се отдръпват на планувана отмора в Мумбай, Индия след скандалната гала по разпределяне на Оскарите. Тогава Смит удари пестник на Крис Рок, след неуместна смешка за късо постиганата глава на Пинкет Смит. Семейство Смит отпътува на далечното пътешестване макар съмненията си дали да не се отдръпват за известно време от публичното внимание. Джейда обаче е настояла да заминат, защото е имала потребност да се откъсне от всекидневието, а Уил Смит да се отърси от обстановката, която забърка единствено за момент изпускане на нервите.

Джейда Пинкет Смит и Уил Смит имат брак от 1997 година и две деца - Джейдън на 23 година и щерка Уилоу. Двамата оповестиха, че имат проблеми в връзките си имат потребност от време, с цел да възстановят и фамилния климат, и публичния си имидж, отбелязва US Weekly.

След плесницата на Уил Смит от преди месец, артистът подаде оставка от Академията за кино изкуства и науки и се извини на Крис Рос, академията и почитателите му.

Той сподели: „ Действията ми на 94-та гала по връчването на премиите „ Оскар “ бяха шокиращи, мъчителни и непростими. Списъкът на тези, които нараних, е дълъг и включва Крис, фамилията му, доста от моите скъпи другари и близки, всички присъстващи, и международната аудитория, както и тази у нас. Предадох доверието на Академията. "

По-късно звездата от „ Лоши момчета “ получи възбрана да участва на премиите „ Оскар “ за идващите 10 години, а кариерата му е в застой, откакто всички кино компании най-малко към този момент се въздържат да пускат към този момент сниманите филми с него и да го ангажират за нови планове.

Какво означаваше косата за Джейда Пинкет Смит:
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР