Дженифър Лопес продължава да си навлича неприятности покрай Да свалиш

...
Дженифър Лопес продължава да си навлича неприятности покрай Да свалиш
Коментари Харесай

Съдят Джей Ло за 40 милиона

Дженифър Лопес продължава да си навлича неприятности около „ Да свалиш Уолстрийт “. Този път продуцентската й компания е на прицел. Жената, въодушевила героинята на Лопес Рамона във кино лентата, съди „ Nuyorican Productions “ за 40 милиона $.

В правосъдни документи Саманта Барбаш твърди, че продуцентите се свързали с нея преди да стартират работа по кино лентата, който е по персоналната й история, само че не получили единодушието й нито тя да бъде изобразена на екран, нито да употребяват перипетите й за основа в сюжета. Според Барбаш компанията на Лопес е употребила всичко това непозволено, опозорявайки я обществено.

Във кино лентата героинята на Джей Ло създава и употребява противозаконни субстанции в личния си дом, където живее с детето си. Саманта съобщи, че това е безусловно погрешно и извънредно обидно.

„ Въпреки че има задоволително фактологически детайлности във кино лентата, които в действителност въплъщават вярно девойка Барбаш, в лентата попадат изявления и подиуми, които опетняват името й по противен и безконтролен метод “, гласят правосъдните документи.

Саманта съди компанията на Лопес за 20 милиона за обезщетителни вреди и 20 милиона за наказателни компенсации. Барбаш желае и да бъде издадена заповед – продуцентите да й предадат всички копия на кино лентата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР