Дженифър Анистън призна, че като дете не се чувствала в

...
Дженифър Анистън призна, че като дете не се чувствала в
Коментари Харесай

Дженифър Анистън: Вкъщи не беше безопасно

Дженифър Анистън призна, че като дете не се чувствала в сигурност в личния си дом. Актрисата седна за изявление с колежката си и другарка Сандра Бълок за „ Interview Magazine “. 51-годишната звезда от „ Приятели “ разкри, че родителите й не били благи хора и не се държали отзивчиво един с различен. Анистън разяснява и резултатите от живеенето в тази нестабилна среда – тя постоянно е положително настроена и приканва всички да бъдат усмихнати, тъй като не желае никой да усети негативизма, който тя изпитала като дете.

„ Израснах, гледайки по какъв начин нашите се карат. Видях човешки взаимоотношения, които ме накараха да си кажа: „ Аз не желая да съм като тях и не желая никой да изпитва същите страсти като мен. “ Явно би трябвало да благодаря на родителите ми за безкрайния ми позитивизъм. В последна сметка, човек би трябвало да избере сред това дали да бъде ядосан страдалец или да се приспособява по отношение на обстановката “, споделя Джен.

Детските години на Анистън са в Ню Йорк. Тя се мести в Ел Ей през 1989-а, с цел да стартира кариерата си на 20-годишна актриса. Родителите й се развеждат, когато тя е на 9. Дженифър признава, че преместването я е „ избавило “. Тя добавя, че мощни женски другарства са й помогнали да израсне.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР