Джефри Епстийн, един от най-богатите и известни финансисти в САЩ,

...
Джефри Епстийн, един от най-богатите и известни финансисти в САЩ,
Коментари Харесай

Джефри Епстийн и педофилския остров на разврата

Джефри Епстийн, един от най-богатите и известни финансисти в Съединени американски щати, е бил арестуван по обвинявания в педофилия и трафик на малолетни. Арестът е осъществен преди 10-ина дни, само че едвам в този момент 2 от жертвите му дават публичност за закононарушенията му, написа в. " Гардиън ".

Богатството на Епстийн се прави оценка на над половин милиард $ , а в дружеския му кръг са голям брой шоу звезди, някогашният президент на Съединени американски щати Бил Клинтън, актуалният Доналд Тръмп и принц Андрю - трето дете на Кралица Елизабет II, и самият принц Филип. Известно е, че Клинтън имал над 20 полета с частния аероплан на Епстийн, наименуван от пресата " Lolita Express ".

66-годишния Епстийн постоянно се е радвал на вниманието на медиите и е бил постоянен посетител на голям брой тв стратегии оттатък океана. Състоянието му разрешава той да закупи собствен остров на Карибите, където построява имение, имащо даже личен храм. Островът обаче става сцена на закононарушенията на милионера.

 Остров Литъл Сейнт Джеймс
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР