Джеф Безос, основателят на Amazon, купува имение на ексклузивен изкуствен

...
Джеф Безос, основателят на Amazon, купува имение на ексклузивен изкуствен
Коментари Харесай

Джев Безос си купува имение. Ето кой му е съсед


Джеф Безос, създателят на Amazon, купува имение на извънреден неестествен бариерен остров в Маями, прочут като „ Бункер на милиардерите “, където ще бъде комшия на възходящ лист от звезди, в това число Том Брейди, Иванка Тръмп и нейния брачен партньор, Джаред Кушнър, оповестява NBC News. 

59-годишният Безос заплаща 68 млн. $ за къщата с три спални на брега на морето, ситуирана на 11 300 кв. м, оповестиха списание Fortune и Bloomberg. Основателят на Amazon се отдръпна като основен изпълнителен шеф през 2021 година, с цел да посвети повече време на филантропия и други планове, написа businessnovinite.bg.
-->
Като предходен притежател на дома е вписана в регистрите за парцели в Маями MTM Star International. Уебсайтът на окръга не показва Безос като притежател, само че демонстрира парцела, продаден през юни. В селото - Indian Creek Village, има клуб и лична полиция. 

Документите демонстрират, че парцелът е бил продаден за 1,4 млн. $ през 1982 година Имението е с размер 864 квадратни метра, има и басейн.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР