Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз разказа за преживяването си край Рупите. Може

...
Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз разказа за преживяването си край Рупите. Може
Коментари Харесай

Мегз направи нещо наистина странно: Вижте къде се изкъпа

Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз описа за прекарването си край Рупите.

" Може ли да си визиите какво ми се случи. Бяхме до Петрич да забележим наши близки. И прибираме се и на пътя - полиция отбива колите, тъй като имало пожар и пътя е затворен. Отбихме и тръгнахме да търсим различен път. Спряхме при едни локални хора и те ни упътиха - споделиха - “Минете зад вулкана Кужух - най-бързо ще ви е през черния път - не се тормозете - той не е дълъг ”. "
                             

" И несъмнено - тръгваме - на мен единствено завършения ми дай. А и толкоз митове съм чувала за Кожух и “проглеждането на Баба Ванга ” или Александър Македонски, или скитащата се змия с косми и глава на теле. Но особено вулкана не го бях виждала по този начин от близко, единствено комплексът на Баба Ванга. Караме и аз естествено съм се увесила на прозореца и чак въздух не си поемам от любознание, нещо да не изпусна на това свещено място. Кога виждам -ама тъкмо, навръх пътя ни - напълно диви, свободни в природата минерални извори. И хора с кърпи се къпят, мажат с хума. “Моля ви спирайте ” - аз напряко изпаднах в възторг ", показа Мегз с почитателите си в Инстаграм.
 
                             

" Естествено реакцията беше - “ма апелирам те, ти луда ли си, какво ще правиш тук посред Балкана, нямаме нищо ”. Аз - “Не, не, не това е тъкмо за мен, изключително в този момент с крайници ми, пътят ни докара ”. Какво да ме вършат, знаят си ме, че няма да излязат на глава с мен -спряхме. Докуцах и незабавно вътре, дори с облеклата, без да имам хавлия. Стоях 3 часа, мазах се със сяра и хума. Водата е изумителна, топла, лековита, а очите ти се пълнят с хубостта на Кожух. Каквото и да кажа ще е малко, а и всеки знае за чудото на тези места. Толкова по-добре си почувствах крайници, още ме държи топлината ".

" Огромен провинен за изключителната атмосфера на това удивително кътче е локалният Александър, който е по своя път към себе си и е приел мястото за своя задача. Отказва се от високо заплатена работа в чужбина и си идва тук. Вади лековитата хума, сярата и ти дава да се мажеш, до момента в който дава препоръки за здраве, заземяване и споделя локални митове. Също, качва хора, горе на вулкана и ги развежда из тези свещени места. Магията на живота е удивително нещо - постоянно каквото е най-хубавото за теб - той ще те заведе. Препоръчвам многократно. Ей, къде е в България - диво, красиво, лековито, подарък от нашата си природа, който подарява Живот ". ", споделя още Мегз съвсем екзалтирано.

А почитателите ѝ разясняват, че в България в действителност има невероятни местенца, жалкото е, че доста от нас не знаят за тях.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР