Дизайнерите винаги се стремят да създават уникални произведения на изкуството

...
Дизайнерите винаги се стремят да създават уникални произведения на изкуството
Коментари Харесай

Модната колекция, която няма да забравим

Дизайнерите постоянно се стремят да основават неповторими творби на изкуството за новите си фешън сбирки и нормално съумяват, въпреки и конкуренцията да е жестока в този отрасъл. Има сбирки обаче, които просто се отличават от всички други и остават в историята на модата и в съзнанието ни. Такава е сбирката пролет-лято 2024 на Скиапарели.

Представен на Седмицата на модата в Париж, този образен алманах с тоалети събира чувството за разкош, изисканост и премереност в едни зашеметяващи визии. Преобладаващите цветове са класиките - черно, бяло и златисто - знаци на скъпа грациозност и излъчващи доминация.

Супер ефектна беше бялата мантия с текстура, наподобяваща на кора на дърво в цвят екрю, подсилена с контрастираща черен кожен свършек, копчета за ръкавели с бижута и няколко джоба начело. Интересни бяха златните орнаменти, присъстващи във всички визии, като да вземем за пример златният рак пред гърдите на един от моделите. Скиапарели постоянно изненадва с нещо отвън клишето.



Силно усещане направи и скъсеното черно яке от памук, украсено с бродерии със златни влакна, въодушевени от архивите на стилната къща, и бижута с копчета в долната част на ръкавите. Вталенате черна пола с тънко плетиво, украсена с безвредни игли в подгъва е повече от classy.



Останалите модели разгледайте в галерията ни.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР