Дивият запад на Римската империя. Един от най-кървавите периоди в

...
Дивият запад на Римската империя. Един от най-кървавите периоди в
Коментари Харесай

Заблудите на Втората световна война по Viasat History

„ Дивият запад " на Римската империя. Един от най-кървавите интервали в историята - римското настъпление в Британия и протеста на кралица Будика. Проследете разкопките и вижте артефактите от гроба на келтски боец, заровен в богато украсена каляска в „ Тайните на келтския гроб “ – от 5 февруари в 22:00 часа по Viasat History.

Мистериозни антични предмети са открити в уелска овцеферма, предизвиквайки огромно археологическо проучване; когато археологическият екип стартира да копае, се разкрива гроба на келтски боец, заровен в богато украсена каляска.

Той е датиран от един от най-кървавите интервали в историята - римското настъпление в Британия и протеста на кралица Будика. В долната част на мястото на погребението екипът се натъква на от дълго време пропуснат хълм-крепост; проследете научните способи, употребявани при разкопките на този 2000-годишен обект, вижте артефактите от желязната ера там, върнати към живота, и открийте забележителната и изпълнена с принуждение история на съпротивителната война в „ Дивия запад " на Римската империя. От 20 февруари в същия час пък ставаме очевидци на пропагандни акции за дезинформация, дръзки шпионски дейности и основаване на измислени армии.

„ Заблуди по време на Втората международна война “ наблюдава шест години на спор, като употребява обилие от архивни фрагменти и изявленията с специалисти, с цел да изследва изумителните истории за уловки и секрети интервенции. Това е хронологична поредност от четири елементи, която съчетава истории за заблудите и контрамерките със гибелен резултат, употребявани и от двете страни във Втората международна война.

Jози сериал употребява обилие от архивни фрагменти и изявленията с специалисти, с цел да изследва изумителните истории за уловки и секрети операции; очевидци сме на пропагандни акции за дезинформация, дръзки шпионски дейности и основаване на измислени армии. Анализираме разнообразни военни интервенции и хвърляме взор върху мъжете и дамите, съумели да заблудят цели държавни управления и армии.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР