Див екшън завърши със схватка и ударен полицай. Грозните сцени

...
Див екшън завърши със схватка и ударен полицай. Грозните сцени
Коментари Харесай

Страшен екшън: Роми нападнаха и попиляха полицаи заради арест, хвърчали още патрулки

Див екшън приключи със битка и ударен служител на реда. Грозните подиуми се разиграли в ромската махала на Калояново в първите минути на днешния ден, откакто на тел. 112 бил подаден сигнал за мощна музика, предава Марица.

На адреса бил изпратен патрул с двама униформени. Собственикът на жилището – във очевидно нетрезво положение, отказал да се подчини на разпорежданията им и да понижи звука на уредбата. Категорично декларирал и че няма да им даде персоналните си документи за легитимиране.

След като схванал, че ще бъде отведен в районното ръководство за определяне на самоличността му, ненадейно мъжът замахнал и блъснал в лицето единия от чиновниците на реда, оказал и гневна опозиция при опит да му бъдат сложени белезници.

По същото време група негови съседи също се намесили, с цел да осуетят полицейските дейности. С оглед бързото преодоляване на обстановката и недопускане ескалиране на напрежението на място били изпратени спомагателни полицейски сили от районното ръководство.

В резултат на професионалните дейности на екипите скоро публичният ред в махалата бил възобновен, а 30-годишният мъж – арестуван за период до 24 часа. Срещу него е стартирано бързо произвеждане, а за случая е известен дежурен областен прокурор.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР