Дисциплинарната комисия към БФС излезе с доклад за санкциите наложени

...
Дисциплинарната комисия към БФС излезе с доклад за санкциите наложени
Коментари Харесай

Берое отнесе солена глоба след мача с Миньор за Купата, Вили Вуцов също със сурово наказание

Дисциплинарната комисия към БФС излезе с отчет за глобите наложени на клубовете след мачовете от 1/16-финалите в шампионата за Купата на България през миналата седмица.

Най-сериозните наказания са за отбора на Берое след дуела с Миньор Перник поради случилото се сред агитките на двата тима.

Припомняме ви, че управлението на старозагорци излезе с декларация в неделя, в която пожела " чуковете " да получат съществено наказване поради държанието на техните почитатели, само че вместо това ДК наложи обща санкция в размер на 5800 лв. на заралии.

Миньор Перник също не се размина с имуществена глоба в размер на 825 лв. след случилото се на " Стадиона на мира ".

Старши треньорът на Крумовград Велислав Вуцов пък беше осъден да не води своя отбор в три следващи мача след изявленията си по адрес на съдийската бригада, която управлява дуела против Септември София.

Санкцията на Вуцов е поради " уронване престижа и нарушение достойнството и достолепието на съдийската бригада в медиите ", като с изключение на трите мача, в които той няма да бъде край тъчлинията, някогашният ментор на Славия, Левски, Ботев Пд и други ще би трябвало да заплати санкция от 1750 лв..

Отборът на ЦСКА също е с наложени имуществени наказания в размер на 3300 лв. след гостуването на " алените " на Гигант Съединение.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР