Дисниленд в Париж, най-голямата туристическа атракция в Европа, от събота

...
Дисниленд в Париж, най-голямата туристическа атракция в Европа, от събота
Коментари Харесай

"Дисниленд" в Париж става ваксинационен пункт

" Дисниленд " в Париж, най-голямата туристическа атракция в Европа, от събота ще бъде хазаин на място за всеобща имунизация против COVID-19 в своя конгресен център, заяви Агенция Франс Прес.

Това става на фона на устрема на Франция да форсира процеса на имунизиране, оповестиха публични представители в сряда.

Увеселителният парк на изток от френската столица е затворен от 30 октомври, когато на не витално нужните компании беше подредено да затворят на фона на повишаването на инфекциите, оставяйки своите 17 000 чиновници без работа.

Първоначално се планираше " Дисниленд " - Париж, още веднъж да приема гости на 2 април, само че влошените условия го принудиха да отсрочи отварянето.

Мястото за имунизация ще се обитава отвън увеселителния парк в " Нюпорт Бей клуб ", конгресен център наоколо до хотелския комплекс. То ще се ръководи от локалните управляващи и районната здравна работа ARS и ще бъде отворено единствено през почивните дни, до момента в който други френски места за имунизация постоянно затварят в неделя.

Целта е да се вършат инжекции на най-малко 1000 души дневно, защото Франция се стреми да получи най-малко по една доза на до 20 милиона души доникъде на май.

Към вторник Франция е дала най-малко една доза на близо 12,8 милиона души, или 19 % от популацията ѝ, съгласно данните на министерството на опазването на здравето. " Дисниленд " - Париж, е горделив да помогне на управляващите... да ползват ваксини ", съобщи в изказване вицепрезидентът на парка Ерик Марион.
Глобалната група на " Дисни " разгласи 32 000 съкращения на работни места в своите действия в тематичните паркове в целия свят до края на първото тримесечие, най-много в Съединени американски щати, заради въздействието на ковид.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР