Disney+ ще бъде достъпна в повече части на света от

...
Disney+ ще бъде достъпна в повече части на света от
Коментари Харесай

Disney+ идва в България

Disney+ ще бъде налична допълнително елементи на света от това лято. В сряда от Disney оповестиха, че услугата за стрийминг ще се разшири до 42 спомагателни страни и 11 нови територии през втората половина на 2022 година.

Сред страните в листата е и България. От компанията обаче не са дали детайлности по кое време тъкмо услугата ще бъде налична в съответните страни. Не са ясни и тарифните проекти.

Понастоящем Disney+ се предлага в 64 страни по света, в това число Съединени американски щати, Обединеното кралство и Канада. Съобщението за идно разширение идва, откакто услугата се снабди с по-малко от предстоящото клиенти през последното си тримесечие на 2021 година.

Някои анализатори предвидиха, че компанията ще притегли до 9,4 милиона нови консуматори преди края на годината, само че вместо това клиентите се усилиха с едвам 2,1 милиона души. И макар неналичието на прогнози от „ Уолстрийт “, в този момент компанията се надява да обезпечи 230 милиона клиенти на услугата още преди края на 2024 година. За съпоставяне - в края на 2021 година Disney+ е имала 118 милиона клиенти в международен мащаб.

А тук ще намерите още!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР