Директорът на Главна дирекция Национална полиция главен комисар Николай Хаджиев

...
Директорът на Главна дирекция Национална полиция главен комисар Николай Хаджиев
Коментари Харесай

Освободиха шефа на Главна дирекция Национална полиция

Директорът на Главна дирекция " Национална полиция " основен комисар Николай Хаджиев е освободен от поста си, оповестиха Българска национална телевизия и БНР.

От Министерство на вътрешните работи не отхвърлиха информацията, само че отхвърлиха да уточнят кой оглавява дирекцията. Не са ясни и претекстовете за освобождението на Хаджиев. Той беше назначен на този пост на 24 юли 2020 година, откакто предходният шеф Христо Терзийски стана министър на вътрешните работи.

Главен комисар Николай Хаджиев е следващият шеф, освободен от вътрешния министър Бойко Рашков. До момента с постовете си се разделиха множеството шефове на основни дирекции в Министерство на вътрешните работи и част от началниците на регионалните дирекции на министерството в страната. Очаква се Хаджиев да бъде преназначен на друго място в системата на Министерство на вътрешните работи.

Николай Хаджиев стартира работа като проверяващ служител на реда в отдел " Пътна полиция " на Столична дирекция на вътрешните работи. От 2009 година е шпионин към бранш " Наркотици " на Столична дирекция на вътрешните работи. Между 2010 и 2013 година е шеф на група в същия бранш.

През 2013 година оглавява бранш " Наркотици ". Остава на тази позиция до 2015 година, когато е назначен за шеф на отдел " Противодействие на Криминалната престъпност ". От 2016 година е шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград, където остава до 17 юни 2019 година, когато е назначен за заместник-директор на Главна дирекция " Национална полиция ". Отговаря за отделите " Криминална полиция " и " Икономическа полиция ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР