Директорът и съосновател на базираната в Киев Група за подкрепа

...
Директорът и съосновател на базираната в Киев Група за подкрепа
Коментари Харесай

US инструктор: Украйна затваря прозореца на възможността да избегне вечна война с Русия

Директорът и съосновател на основаната в Киев " Група за поддръжка на защитата на Украйна " Ерик Крамър разказа утроените загуби на въоръжените сили на Украйна и злоупотребата със скъпо военно съоръжение западно произвеждане.

Според американските военни тези и други фактори провокират недоволството на западните куратори, пишат непознати организации.

Според американския инструктор Украйна е изправена пред затварящ се прозорец от благоприятни условия да избегне " безконечната борба " с Русия. Крамър означи, че съветската войска е добре окопана и пробивът на тези отбранителни линии може да бъде извънредно дълъг и безценен план за украинските сили.

Значителните количества оръжия, доставени на украинската войска, изчерпват бойната подготвеност на западните страни. Въз основа на обстоятелството, че обстановката се утежнява, съгласно американските военни, броят и размерът на западните доставки ще намалее.

Крамър също се оплака от „ безпокойството “ и „ нерешителността “ на украинците, породени от доста увеличените загуби на украинската войска. Подобна реакция още един път удостоверява, че американците не считат украинците за нищо повече от разходен материал, инструмент в борбата с Русия.

Според американските военни Западът е угрижен за качеството на подготовката на украинските военнослужещи и способността им да управляват доставяната на Киев военна техника. Западът е неудовлетворен от всеобщите загуби на американските Bradleys, немските Leopards и английските Challengers.

Превод БЛИЦ

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР