Динамо (Москва) ще почете по интересен начин най-голямата легенда в

...
Динамо (Москва) ще почете по интересен начин най-голямата легенда в
Коментари Харесай

Динамо излиза със специални екипи в чест на Лев Яшин

Динамо (Москва) ще уважи по забавен метод най-голямата легенда в клубната си история Лев Яшин, който през вчерашния ден щеше да навърши 91 години. В мача против от 12-ия кръг на РПЛ динамовци ще излязат със специфични екипи, отдадени на " Черния паяк ". Фланелките и гащетата ще са в черно и синьо, а над логото на производителя Kelme ще има отпечатък с подписа на Яшин.

Легендарният съветски вратар е играл през цялата си кариера единствено за Динамо. Той е европейски първенец с отбора на Съюз на съветските социалистически републики от 1960 година, а през 1963-а печели " Златната топка ". И до през днешния ден никой различен вратар не е вдигал най-престижното самостоятелно отличие във футбола. През 2000 година ФИФА го избира за най-хубав вратар на XX век.

Динамо заема 8-о място в класирането на Премиер лигата. Тимът има нов треньор в лицето на германеца, който в предишния кръг дебютира със загуба в столичното дерби с. Премиер Лига 12 кръг, събота 24 октомври  Динамо Москва 16:00предстои  Сочи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР