Динамичен ден очаква зодиите днес. Една от тях трябва да

...
Динамичен ден очаква зодиите днес. Една от тях трябва да
Коментари Харесай

Една зодия поправя греши, друга – да не остава в офиса

Динамичен ден чака зодиите през днешния ден. Една от тях би трябвало да внимава по какъв начин харчи парите си, друга ще разбере, че е бъркала в преценката си за човек. Трета би трябвало да избягна контактите с роднините си, с цел да не се скара с тях, а четвърта – тъкмо противоположното. Трябва да им направи дарове.

Какво още вещаят звездите за през днешния ден, 7 септември 2023 година, вижте дневния си хороскоп, показан от „ Флагман ”.
-->
ОВЕН - Използвайте парите, с които разполагате, рационално и практично! Може да похарчите всичко, а спестяванията са нужни.

ТЕЛЕЦ - Събитията от този ден значително ще трансформират отношението ви към човек, който до момента ви е бил извънредно противен. Може да се окаже, че сте бъркали в оценката на неговите достолепия и дефекти.

БЛИЗНАЦИ - Това е ден, в който би трябвало да избягвате близкия контакт с околните си, тъй като тяхната нервност може да провокира свада. Въпреки че ще възникне от нулата, ще бъде мъчно да се позволи.

РАК - Чудесно време за поправяне на минали неточности, изключително в случай че се отнасят до взаимоотношенията с хората: целесъобразно е да се извините на тези, които сте - инцидентно или преднамерено - обидили.

ЛЪВ - Спомените от предишното, даже и да са доста приятни, не би трябвало да заместват днешните събития. Не се фокусирайте върху това, което от дълго време е отминало. То не може да има власт над вас. 

ДЕВА - Лошото въодушевление, което може да ви аргументи душевен дискомфорт, се лекува добре с енергични дейности. Тези, които работят вкъщи, могат да се заемат с разчистване.

ВЕЗНИ - Днес звездите ви предлагат да снижите оборотите и да не поемате нови задължения. Необходимо е да анализирате обстановката и да коригирате тактиката за реализиране на задачата си.

СКОРПИОН - Не оставайте целия ден в офиса! Опитайте се да излезете на открито на обяд или вечеря, с цел да се разноските и да дишате чист въздух!

СТРЕЛЕЦ - Звездите ви предлагат през днешния ден да вършиме дарове на близки и другари. Дори сувенир, платен за стотинки, само че определен с обич и познаване на пристрастеностите на индивида, ще му достави огромно наслаждение.

КОЗИРОГ - Можете да започнете работа по нови планове, в случай че старите са приключени. В противоположен случай ще ви дърпат обратно и няма да получите стремежи резултат.

ВОДОЛЕЙ - Ако решите да се занимавате със спорт, избягвайте съществени физически натоварвания. Тялото ви не е готово да сложи международни върхове, тъй че вместо предстоящите изгоди, стресът ще ви навреди.

РИБИ - Препоръчително е да не поддържате връзка с родственици и другари в този ден, защото рискът от сериозен спор е прекомерно огромен. Изходът от него няма да е толкоз елементарен, колкото наподобява на пръв взор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР