Димитър Рачков се появи в ефира на Нова, за да

...
Димитър Рачков се появи в ефира на Нова, за да
Коментари Харесай

Димитър Рачков: В Забраненото шоу няма правила

Димитър Рачков се появи в ефира на Нова, с цел да разяснява старта на новото си шоу.

" Това е нова крачка за мен. Досега постоянно съм бил с сътрудник в лицето на моя огромен другар Васил Василев-Зуека. За първи път съм самичък. Никога не съм тръгвал с огромната кошница. Аз и продуцентите желаеме да създадем нещо, което хората всяка неделя в 20:00 часа да гледат и да не помнят за проблемите си ", сподели водещият на " Забраненото шоу ".

" В първото предаване поканих другари в лицето на Краси Радков, Любо Нейков и Мариус Куркински. Това са хора, с които за първи път се събираме на една сцена. По време на подготовките пъклен се забавлявахме и се върнахме години обратно. Дори с професор Кантарджиев, който има ужасно възприятие за комизъм ", сподели артистът.

" Целта ни е да има разнородни тематики и посетители, скечове и музикални осъществявания. Всяко предаване ще бъде на различна  тематика. Второто ще бъде под знака „ Семейно състояние “. Затова посетители ще бъдат Софи Маринова, Любо Киров, дует „ Ритон “, Тодор Славков, Златка и Благо. Самоиронията е доста значимо качество, когато правиш комедийно шоу и искаш да се шегуваш с другите ", споделя той.

" Имаше огромна доза истина в първия скеч. Спомням си по какъв начин потеглих с влака с майка ми през 1991-а с сходна прическа. Когато аплайвах във ВИТИЗ отидох с майка ми с едно черно костюмче и две бели ризи, които сменях ", връща лентата обратно Рачков.

" Очаквайте всевъзможни изненади. В това шоу няма да има правила. И едно с друго няма да си наподобяват. Аз обичам да скалъпвам. В първото предаване не импровизирах доста. Гледах да се движа по сюжета. Вторият път няма да се получи по този начин несъмнено. Не обичам да се концентрират върху мен. И тук излизам от зоната си комфорт. Общо взето отсъствието ми близо година от ефир предизвика хората да си задават въпроса какво се случва. Всякакви спекулации се появиха в пространството. Това беше мое решение – да изляза за избран интервал от познатите формати и да създадем нещо по-различно ", разяснява комикът.

" Имам страховит бенд. Млади, кадърни и надарени хора. Моите възторженостти към Рафи. Зад нас стои огромен екип. Продуценти са Магърдич и Джуди Халваджиян, а основен сценарист е Иван Ангелов – човек, с който работя от доста години ", безапелационен е Димитър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР