Димитър Рачков най-накрая успя да придума майка си да приеме

...
Димитър Рачков най-накрая успя да придума майка си да приеме
Коментари Харесай

НАЙ-ПОСЛЕ: Майката на Рачков кандиса за младото му гадже

Димитър Рачков най-сетне съумя да придума майка си да одобри в фамилията новата му жена – плеймейтката Анита Димитрова. Двете дами са изкарали празниците под един покрив - в тузарската къща на артиста в Твърдица, където е била цялата рода на звездата.

С тях е бил и синът на Рачков – Митко-младши, който е чествал дружно с младата си мащеха вместо с майка си – сценаристката Христина Апостолова, и настоящата ѝ половинка – продуцента Евтим Милошев.

Звездата нормално употребява къщата единствено за отмора, а непрекъснатото наличие там е на неговата майка – Станка. Само, че особено за Коледа са били поканени близки и родственици и другояче просторната постройката се е препълнила съвсем като дядовата ръкавичка.
свързани новини4966на 23.12.2021
Най-важната гостенка е била русокосата Анита Димитрова - дамата, която към този момент две години и половина топли леглото на родния комедиант, твърди седмичник.

Самият артист разгласява видео в обществените млежи, на него се вижда по какъв начин къщата свети като коледна елха, украсена със стотици лампички. Край дървото се са наредили много деца, в това число Митко-младши. Вижда се и майката на Рачков, както и непосредствен проект на женска ръка с дълги червени нокти, която държи пръчка бенгалски огън. Това най-вероятно е ръката на Анита.

Няколко секунди по-късно идва и доказателството, че плеймейтката е била в къщата в Твърдица. Видеото демонстрира фрагменти от вътрешността на постройката – Митко-младши се е разположил на дивана, а в прозореца зад него се вижда отражението на Анита, която го снима с телефон.

Говори се, че напълно до неотдавна майката на Рачков настойчиво е отказвала да остава под един покрив с настоящата половинка на сина си. " Мите, смеят ти се ", предупреждавала го тя в опит да го убеди да си потърси по-подходяща жена. Възрастната дама се тормозила от разликата във възрастта сред русокоската и сина ѝ – цели 27 години. Баба Станка била уверена, че такова младо момиче може само да търси популярност и пари от нейния състоятелен наследник.

С времето обаче почнала да привиква с мисълта за младата снаха и, може би с цел да потвърди, че по Коледа стават чудеса, най-сетне кандисала да седне на една маса с нея.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР