Димитър Илиев беше избран за номер едно у нас в

...
Димитър Илиев беше избран за номер едно у нас в
Коментари Харесай

Всеки казва - аз съм най-добър. До следващия път

Димитър Илиев беше определен за номер едно у нас в една от най-слабите години за българския футбол в историята. Този факт безспорно поражда компликации при избора,още повече, че нямаме огромни звезди. Имаме и обичайните афектирани. 

31-годишният Илиев имаше сполучлива година на клубно равнище, като изведе " Локомотив " до Купата на България след победа над градския противник " Ботев " на финала. А през есента излезе отпред в голмайсторската листа на efbet Лига

.Нападателят към момента чака да изиграе дебютния си мач за националния тим, макар че получи първа повиквателна от селекционера Георги Дерменджиев през ноември.

Именно тук той беше съществено нападнат и от свои сътрудници, и от някои медии. Играчът на Черно море Стефан Станчев назова церемонията " фарс ". Медии, стоящи покрай клуба на втория в класацията Антон Недялков, нарекоха гласуването " куриозно ".

Най-далеч сякаш стигна националът Божидар Краев. Той освен бе оповестил, че се счита за правоприемник на отказалия се от държавния отбор Ивелин Попов, само че и обществено попита: " Защо аз не съм футболист на годината? " Всеки има право на самочувствие и достолепие, само че когато си получил едвам 4 точки в класацията...

Оставането на любимеца Антон Недялков на второ място за някои се приема и като углавен избор от публицисти, доближени до ЦСКА. Недялков е много недолюбван от алените почитатели. Заради обстоятелството, че избяга от ЦСКА първо в Далас, а по-късно тихомълком стана състезател на Лудогорец.

Така, че един от главните метафизичен въпроси във футбола - кой е най-хубав, ще го оставим без отговор до идващия януари... При следващата ранглиста.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР