Димитър Бербатов стрелял с газов пистолет в колата си и

...
Димитър Бербатов стрелял с газов пистолет в колата си и
Коментари Харесай

Бербатов стреля с пистолет в колата си, за малко да се задуши

Димитър Бербатов стрелял с газов револвер в колата си и за малко не се задушил. Инцидентът по личните му думи станал, до момента в който играел в немския тим Байер Леверкузен.

Футболистът описа по какъв начин напълно свободно съумял да си купи револвер и пушка от оръжеен магазин в немския град.

„ Имаше моменти, когато след подготовка няма какво да се прави и аз обикалях с колата улиците, по този начин веднъж инцидентно попаднах на магазин за оръжие. Влязох вътре и споделих: „ Дайте ми този револвер и тази пушка “, показа звездата в подкаста на изпълнителя Тото, представен от Телеграф.

Той описа, че очевидно филмите за гангстери са му повлияли по този начин. Една вечер взел револвера, качил се в колата и отишъл до празен паркинг, с цел да постреля. „ Това ме накара да се усещам като същински мъж “, показа още той. Веднъж, до момента в който карал, с едната ръка държал кормилото, а с другата револвера.

„ Попаднах на бабуна на пътя, а пръстът ми беше на спусъка и в този миг гръмнах. Този газ по този начин се разнесе на всички места, влезе в очите, стартира да мирише, да ми люти, да ми сълзят очите, не помня по какъв начин се прибрах до нас “, изясни още футболистът.

Той добави, че даже не помни по какъв начин е съумял да стигне до дома си. Ден по-късно решил да опита опциите си с пушката, като сложил бутилка на улицата и стрелял по нея от балкона си.

„ Всичко с пушката беше наред, до момента в който не пристигна брат ми на посетители “, сподели Бербо. Той бил на подготовка, а братът направил номера с бутилката на тротоара, стрелял по нея, само че уцелил прозореца на съседите и го видели минаващи хора. Те повикали полиция, а малко по-късно ченгетата конфискували оръжието на футболиста. Всичко приключило без последици, а Бербатов подсети на всички, които се забавляват с историята му, да не вършат това вкъщи си.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР