Димитър Бербатов днес официално обяви кандидатурата си за президент на

...
Димитър Бербатов днес официално обяви кандидатурата си за президент на
Коментари Харесай

Величков: БФС заблуждава с груби лъжи, целят Михайлов да остане президент

Димитър Бербатов през днешния ден публично разгласи кандидатурата си за президент на БФС на конференция, на която участваха Петър Величков и Борис Станков.

Ето какво сподели Величков: 

" Какво следва за Конгреса? Има превъзбуда, че Михайлов подаде оставка и има призован Конгрес. Това успокои обществеността, тъй като хората мислят, че това е краят. Действията и знаците на БФС не приказват тъкмо за това. Конгресът е единствено една част от скъсването с това ръководство на БФС и слагането на ново начало. Действията на хора в Изпълкома демонстрират следното - ще бъде извършен Конгрес и според от резултата в него, Конгресът ще бъде обжалван с единствената цел Борислав Михайлов да бъде оставен на власт, с цел да премине тази стихия, която има. В Изпълкома се надяват, че фокусът ще се измести от футбола и Михайлов ще може да продължи да прави тези безобразия като президент на БФС.

Защо упорстват да впишат Касабов като президент на БФС? Не желаят да го впишат, тъй като в случай че Конгресът бъде обжалван в следствие, управлението на БФС ще бъде това, което е вписано. Ако Касабов бъде вписан, с ерата Михайлов ще се завърши. Вътре в Изпълкома - Димитър Георгиев непосредствено съобщи, че ще се кандидатира за президент, с цел да може по-късно да апелира до дупка според от решенията на Конгреса. Той по-късно се опита да приказва всякакви неща, с цел да ме опровергае. Ще му кажа да не реферира до протокола, който се води. Да реферира към звуковия файл. В БФС протокол не се изготвя, има звуков файл, който на база това се изготвят протоколите. Да покажат звуковия файл и по-късно да ме назовава измамник.

Четох тази заран позиция на БФС, чета и не мога да допускам. Борислав Попов е правист. Този човек може би трябва да му се ревизира дипломата, тъй като това е цялостно безумство, което приказва. Тези хора още веднъж вършат някакви внушения. Няма по какъв начин да ги нарека по различен метод, с изключение на да ги нарека груби неистини. Михаил Касабов би трябвало да бъде вписан. Нека бъдат по този начин положителни, с цел да бъде вписан Касабов като президент на БФС. Да спрат с тези неистини, тъй като са плоски, излагат себе си и най-лошото е, че излагат БФС.

Не е неразрешено да се апелират решенията от Конгреса, само че Георгиев го сподели, че ще апелира до дупка според от това кой ще бъде определен. Тези хора имат намерение бурята да отмине и имат намерение без мотив даже да апелират този Конгрес, с цел да оставят Михайлов отпред. Нека ме опровергаят. Единственият метод да ме опровергаят е Касабов да бъде вписан.

Призоваваме и Касабов, който има престиж освен в България, да не бъде маша в ръцете на Михайлов, а да изиска да бъде вписан. По този метод аз ще бъда опроверган и ще се извиня пред всички. В взаимозависимост от това кой ще бъде определен, ще апелират решенията от Конгреса, с цел да остане Михайлов на власт. Търсят индивида, който да бъде техният претендент за президент. Говорят за предприемач, че ще бъде тяхната кандидатура. Кой почитан от себе си предприемач ще се асоциира с тях. Кой ще бъде сериозният предприемач, който ще бъде повдигнат ".

" Всеки финален Конгрес остава без предмет делата, които се водят. Това е метода на тези разногласия, някои от тях с причина, някои без причина, да останат в предишното бъдат затворени ", сподели Величков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР