Дилърството “SFA Retail - Варна, познато дълги години с търговските

...
Дилърството “SFA Retail - Варна, познато дълги години с търговските
Коментари Харесай

„SFA RETAIL – ВАРНА“ ОТВАРЯ МОБИЛЕН ОФИС ЗА СВОИТЕ НОВИ МАРКИ

Дилърството “SFA Retail - Варна ”, познато дълги години с комерсиалните си и сервизни услуги за марката Peugeot, неотдавна разшири портфолиото си, като включи към него и Citroen, Opel, Alfa Romeo, Jeep и Fiat. Така сдружението се трансформира в единственото в страната, което ще обслужва клиентите на цели 6 марки на производителя Stellantis.

Във финални етапи на подготовка е и новият мултибранд търговско-сервизен комплекс на „ SFA Retail – Варна “, който ще проработи по-късно тази година. До тогава клиентите на новоприсъединената моделна гама ще бъдат посрещани в открит мобилен офис на паркинга на Mall Varna на бул. „ Владислав Варненчик “ 186.

„ Горди сме, че към този момент можем да предоставим оптимално обхватен избор от коли, които са познати и с обичаи на нашия пазар – разяснява Стойчо Стоев, шеф на „ SFA Retail – Варна “. Мобилният офис е еластичен метод да посрещнем навреме интереса на необятен кръг нови клиенти и да им дадем опция за пробно шофиране на редица коли, които не са изложени в сегашния ни център. С стартирането в употреба на новопостроения ни комплекс ще можем да предложим цялостния си набор от услуги за всички наши марки и то на равнище, съизмеримо с най-високото в Европа. “

Мобилният офис на „ SFA Retail – Варна “ разполага с прилежащо изложбено пространство, където експонати ще бъдат Citroen C5X, C4X и C3, Opel Movano, Mokka, Astra и Crossland, както и Fiat 500e и Tipo. В допълнение клиентите ще могат да изтестват и моделите Citroen е-С4 и С5 Aircross Hybrid, Opel Corsa MCM (фейслифт), Jeep Compass Hybrid и Fiat Tipo Hybrid.

След откриването на новия търговско-сервизен комплекс на „ SFA Retail – Варна “, миниофисът при Mall Varna ще бъде преориентиран към предлагането на оказионните коли на дилърството.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР