Дигиталните технологии като смартфоните, телевизорите и компютрите са виновни за

...
Дигиталните технологии като смартфоните, телевизорите и компютрите са виновни за
Коментари Харесай

Технологиите са виновни за липсата на търпение

Дигиталните технологии като смарт телефоните, тв приемниците и компютрите са отговорни за непрестанно възходящата липса на самообладание. Това обявиха три четвърти от участниците в изследване, направено измежду 2000 възрастни британци.

Респондентите оповестяват, че губят самообладание единствено след 16 секунди очакване за зареждане на уеб страница и по-малко от половин минута престой на светофара. 38% от интервюираните се лишават от самоконтрол, до момента в който се пробват да си водят бележки и да наблюдават тирада на представител по време на час или работна среща. Също по този начин нямат даже 20 секунди самообладание, с цел да се уверят, че мастилото върху приветствена картичка е сухо. Освен това са им били нужни единствено 22 секунди, с цел да стартират да ругаят компютрите си, в случай че шоуто или филмът не стартират незабавно да се смъкват от стрийминг платформа. Анкетираните британци оповестяват, че губят хладнокръвието си единствено след 18 секунди търсене на писалка.

Поръчвайки храна в ресторант, за 14 минути, прекарани в очакване тя да бъде сервирана, търпението на хората е подложено на тестване. Само 7 минути, откогато са избрали какво ще пият, ще бъдат задоволителни, с цел да накарат нетърпеливите да търсят друга механа. Ако телефонът изисква повече от 11 минути зареждане, това е " прекомерно дълго ", настояват интервюираните. Те желаят да получат багажа си след полет в границите на 13 минути. 45% признават, че губят хладнокръвие, откакто изчакват " прекалено " доста време. Анкетираните прецизират, че единствено 30 секунди са задоволителни за тяхното самообладание и има огромна възможност да се наредят на друга опашка, в случай че тяхната не се движи задоволително бързо.

Въпреки цялото това неспокойствие, изненадващо изследването демонстрира, че множеството хора към момента са подготвени да изчакат няколко дни за колет или писмо по пощата. Изследването разкри, че можем да сме търпеливи единствено 2,8 дни за идване на онлайн поръчка на хранителни артикули и 3,7 за съкровено ръкописно обръщение по пощата, разяснява Джо Холинс, началник маркетинг и ръководство в BIC, по чиято поръчка е направено изследването.

Изненадващо 95% от интервюираните към момента признават, че считат търпението за добродетел.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР