Дигиталната сигурност ще е най-важният приоритет за 2018 г. както

...
Дигиталната сигурност ще е най-важният приоритет за 2018 г. както
Коментари Харесай

Людо Антонов, директор Инженерно развитие, Pinterest: Дигиталната сигурност ще е най-важният приоритет за 2018 г

Дигиталната сигурност ще е най-важният приоритет за 2018 година както за потребителите, по този начин и за международния бизнес.
Това показа един от водещите международни цифрови специалисти, Людо Антонов, шеф „Инженерно развитие“, Pinterest, по отношение на настоящите тематики, които ще бъдат дискутирани по време на конференцията DigitalK 2018. Събитието, което ще събере близо 40 международни експерти в региона на цифровите технологии и бизнес нововъведения, ще се организира на 31 май и 1 юни в София и се провежда от Капитал, LAUNCHHUB и NEVEQ.

“Стана напълно явно, че персоналните данни не са добре подсигурени и могат да бъдат употребявани, с цел да повлияят на значими решения по непредвиден до момента метод. Слабостта в тази сфера стартира да се вижда преди няколко години, когато имаше пробиви в сигурността на разнообразни софтуерни компании, само че едвам в този момент стана ясно какъв брой е значима добре измислената тактика за цифрова сигурност. Промените в тази посока към този момент започнаха, само че ще извървим дълъг път преди да се откри баланс сред удобството и сигурността на потребителите ”

споделя Людо Антонов.

В последните 5 години Людо работи сполучливо за увеличение на дейните потребителите на Pinterest от 20 до 200 милиона на месец в международен мащаб. Преди това той заема позиции в Майкрософт и в една от най-големите платформи за онлайн развлечение и стрийминг в Съединени американски щати – Hulu.
Посетителите на DigitalK 2018 ще имат опция да получат отговори и на други настоящи въпроси, свързани с изкуствения разсъдък, fintech технологиите и най-новите трендове в информационния бизнес.
Конференцията ще събере бизнес визионери, измежду които Джон Гарджуло, Airbnb ; Макс Аморделузо, Amazon Alexa и Джоел Хюс, IndieGoGo . Сред лекторите са създателят на стартъпа TenX – Джулиан Хосп, чиято технология разрешава криптовалутите да се употребяват като разплащателно средство на всички места и когато и да е, както и Тин Ханг Лиу, създател и изпълнителен шеф на Open Motors , който ще показа самостоятелните коли и бъдещето на градската подвижност.

По традиция DigitalK 2018 ще е хазаин и на стартъп съревнование, в границите на което млади бизнесмени ще показват концепциите си пред интернационалните вложители. Финалистите в предизвикването ще имат опция да се състезават за парична премия в размер на 10,000 евро .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР