DigitalK 2018 събира бизнес визионери от Google, Coca-Cola, Airbnb, Amazon,

...
DigitalK 2018 събира бизнес визионери от Google, Coca-Cola, Airbnb, Amazon,
Коментари Харесай

Близо 40 международни експерти са в София, за да обсъдят световното дигитално бъдеще

DigitalK 2018 събира бизнес визионери от Гугъл, Coca-Cola, Airbnb, Amazon, Pinterest, IndieGoGo, TechCrunch и други, с цел да показват последните световни бизнес трендове
Близо 40 интернационалните специалисти в региона на цифровите технологии и бизнес нововъведения са в София, с цел да вземат присъединяване в DigitalK 2018, се организира в Sofia Event Center. Конференцията, която се провежда от Капитал, LAUNCHHUB и NEVEQ, събира на една сцена визионери от Гугъл, Coca-Cola, Airbnb, Amazon, Pinterest, IndieGoGo, TechCrunch и други, с цел да показват последните световни бизнес трендове.

Сред специфичните посетители на конференцията е и един от най-влиятелните модерни футуристи – Брайън Солис. В рамките на събитието, което ще се организира под мотото „ Бъдещето не чака “, международно известният преподавател ще показа новите бизнес модели и опциите, подбудени от цифровата промяна, и ще даде на практика насоки на представители на бизнеса в България на особено проведен уъркшоп. Брайън Солис е основен анализатор и футурист в Altimeter – цифровото аналитично звено на Prophet и е приет за един от най-големите цифрови анализатори на нашето време от основните изпълнителни шефове на водещи марки по света. Освен това Брайън е създател на седем бестселъра, измежду които „ X: The Experience Where Business Meets Design “, „ What’s the Future of Business? “ и „ The End of Business as Usual “.


Как се трансформират актуалните бизнес модели, по какъв начин дигитализацията оказва помощ на бизнеса да пораства, навлизането на технологиите дали прави приноса на хора по-малко или повече важен, по какъв начин да защитим бизнеса от хакерски атаки, по какъв начин изкуствения разсъдък и чат-ботовете могат да оказват помощ за увеличение на удовлетвореността на клиентите – всичко това са единствено част от въпросите, на които участниците ще получат отговор в границите на двудневната конференция.
Посетителите на DigitalK 2018 ще имат опция да се срещнат и с други настоящи тематики, свързани с изкуствения разсъдък, fintech технологиите и най-новите трендове в информационния бизнес.



Сред лекторите на конференцията ще бъдат Людо Антонов, Pinterest ; Джон Гарджуло, Airbnb , Макс Аморделузо, Amazon Alexa и Джоел Хюс, IndieGoGo , създателят на стартъпа TenX – Джулиан Хосп, чиято технология разрешава криптовалутите да се употребяват като разплащателно средство на всички места и когато и да е, както и Тин Ханг Лиу, създател и изпълнителен шеф на Open Motors , който ще показа самостоятелните коли и бъдещето на градската подвижност.



По традиция DigitalK 2018 ще е хазаин и на стартъп съревнование, в границите на което млади бизнесмени ще показват концепциите си пред интернационалните вложители. Финалистите в предизвикването ще имат опция да се състезават за парична премия в размер на 10,000 евро .

Пълна стратегия и лист с лектори може да откриете на www.digitalk.bg.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР